Missie

Onze missie is om horecaprofessionals te ondersteunen bij het uitvoeren van hun passie en de administratieve taken rondom partijen zo makkelijk mogelijk te maken, zodat zij zich volledig kunnen focussen op het creëren van een fantastische ervaring voor hun gasten.

Visie

Onze visie is om de marktleider te worden in het leveren van een geavanceerd en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk systeem voor het beheren van evenementen en partijen in de horecasector. We streven ernaar om horecaprofessionals in staat te stellen zich te richten op waar ze goed in zijn: het creëren van een buitengewone ervaring voor hun gasten.

Met ons systeem kun jij als restaurantmanager, bedrijfsleider of horecaondernemer met slechts een paar eenvoudige klikken de administratie van een evenement bijhouden. Je kunt moeiteloos een offerte opstellen en met één druk op de knop het draaiboek voor het personeel afdrukken, zodat er geen enkel detail verloren gaat.

We begrijpen als geen ander dat jij, als restaurantmanager, bedrijfsleider of horecaondernemer, liever zo min mogelijk tijd besteedt achter de computer. Jouw passie ligt bij het bedienen van gasten en vooral bij het creëren van onvergetelijke ervaringen voor hen, onze passie is het voor jou zo makkelijk mogelijk maken!

 

Demo aanvragen

Wij geven graag (vrijblijvend) een demo van Pasy. Een eerste kennismaking waarin we direct alle functies doorlopen en kijken hoe Pasy jouw werkproces kan verbeteren!


Bedankt !
We hebben je gegevens ontvangen en zullen binnenkort contact met je opnemen voor het inplannen van een demo. Tot snel!